Belépés  \/ 
x
x
x

0-24 Zárcsere Szeged (elromlott zár, nem nyitható, nem zárható zár, elhagyott kulcs, beletört kulcs, feszegetés, Zárnyitás esetén)

 >>> SOS +36/20-535-2030 SOS <<<

>>> SOS Gyors Szolgálat 0-24/7 Non Stop <<<

>>> Non Stop Zárcsere Gyors Szerviz Szeged 0-24/7 <<<

Árak, díjszabás

Zárcsere Szeged területén és a környező megyékben azonnali kiszállással Non Stop. Hétvégén és ünnepnapon is!

Meghibásodott a zárja, megrongálták, biztonságosabbat szeretne, vagy bérlőt váltott, új ingatlant vásárolt, netán elhagyta a kulcsait, beletört a kulcs a zárba, beragasztózták a zárat, akkor hívjon bizalommal az év 365 napján a nap 24 órájában, műszaki ügyeletem ténylegesen elérhető!

A Zárcsere egyszerűnek tűnő folyamat, de ugyan akkor elegéé bonyolult művelet, mivel nem csak magát a zárat cserét kell elvégezni, hanem azt be is kell tudni állítani. A Zárcsere első folyamata a méret pontos megválasztása, amit nem minden esetben tud maga a z ügyfél végrehajtani.

Pld: hengerzárbetét cserénél, vagy ki kellene venni a betétet a helyéről, hogy elmenjen vele a boltba egy hasonlót venni, amikor is az ajtaja nyitva marad, vagy már eleve ki se tudja venni, mert beragadt, nem működik, de akkor sem tudja megoldani, ha éppen a zárbetét rögzítő csavarja rohadt bele a zárbetétbe. Bízza szakemberre és a járulékos bosszankodást megspórolhatja.

Az elvégzett munkára, Zárcserére min. 1 év garanciát vállalok, amennyiben Én biztosítom a beépítendő alkatrészeket.

A zárcsere folyamán ugyan úgy bánok az ön általl biztosított alkatrészekkel (zár, zárbetét), mint az általam biztosítottakkal, ugyan úgy beállítom, azt tesztelem és csak akkor adom át, ha tökéletesen működik a zár, zárrendszer. Lehet nyitni, zárni kívül, belül.

Zárcsere Szolgáltatásaim: mikor van szükség zárcserére ...

Amennyiben a Zárcserére azért van szükség, mert a zárat nem lehet kinyitni és az ajtó csukva van, vagy mert megrongálták, vagy elveszett a kulcs, vagy beletört a kulcs, vagy meghibásodott, vagy mert beragasztózták, szüksége van egy Zárnyitás 0-24 Szolgáltatásra. Bővebben >>>

Zárcsere Zár rongálás, feszegetés esetén ...

Ha idegenkezűség nyomait észleli a zárján, zárjain, feszegetés, ütögetés, beragasztózták, idegen tárgy van a kulcslyukban, akkor azonnal Szakembert kell hívni, Hívja SOS Zárcsere 0-24 Szolgálatom azonnal, mert elképzel ehető, hogy személyi ellen irányuló, a testi épséget veszélyeztető támadás áldozatává válhat. De az is, hogy így akarják lebénítani a zárjait, hogy amikor eltávozik otthonából igyekezve, csak egy darab zárható zárja maradjon és a már így legyengített védelemmel bíró ajtón bármikor egyszerűen bejuthasson a betörő. A betörő a nehezebben nyitható zárat fogja használhatatlanná tenni.

Több oka lehet az íly módon tönkre tett zárrongálásnak.

Ha pld otthon tartózkodik:

 • ingatlan elhagyásakor a zárhatóság korlátozása, későbbi betörés megkönnyítése végett
 • személy ellen irányuló erőszak tettének elősegítése
 • testi épséget veszélyeztető szándék megvalósításának elősegítése

Ha nem tartózkodik az ingatlanba:

 • ingatlanba való bejutás megakadályozása, személy ellen irányuló erőszak tettének elősegítése a menekülési útvonal elvágása
 • Minden esetben Gyanakvónak kell lenni és azonnal szakember segítségét kérni és a sérült zárat azonnal ki kell cserélni. 

Zárcsere Meghibásodás esetén ...

Zárcserére abban az esetben is szüksége lehet, ha elromlik, vagy meghibásodik a zár. Egy zárcserénél fontos szempont az alkalmazási körülmény, aminek figyelembevétele mellett fogom az új zárat kiválasztani és arra ajánlatot tenni önnek.

A zárcsere egy zár működése végett idővel szükségessé válik, még akkor is ha azt nem feszegették és akkor is ha még mikor elhagyta az ingatlant semmi baja nem volt tökéletesen záródott, majd mikor már vissza akart térni az ingatlanba nem tudott, mert el se fordult a kulcs!
A zárak minden esetben jeleznek, amit sok esetben észre se vesz a rohanó ember.
A zárak használódnak, kopnak, mint bármi más eszköz, amit használunk, viszonylag száraz kenésűek, mert nem nagyon van olyan ember, aki vesz zárkenő sprayt és évente egyszer legalább bekeni a zárjait.
Amiatt, hogy szárazon használják őket, de az anyaguk is kopó alkatrész, az alapbetéteket nézve, vannak örökélet garanciás hengerzárbetétek is, de azok jóval drágábbak.
A kopás végett idővel lógó, lötyögő zárbetét, zár, szét akad, beragad, eltörik.

Előzze meg a bajt, cseréltesse ki zárjait időben Zárcsere 0-24 Szeged Szolgáltatásom igénybevételével.

Ha egy ily módon lötyögő, lógó zárat nem cserél időben, akkor előfordulhat, hogy épp akkor ragad be amikor ön benn tartózkodik, vagy nem tud bejutni az ingatlanba, ilyenkor már csak az SOS Zárnyitás 0-24 Szeged Szolgáltatásom igénybevételével tudom önt kiszabadítani, vagy éppen beengedni az ingatlanba! 

Zárcsere Biztonságosabbá tétel végett ...

A mai világban egy zár, zárrendszer biztonsági tényezője igen nagy fontosságú dolog. Egyre több a betörés a személy ellen irányuló erőszak, aminek útját, csak is a zárak állják. Nagyban függ egy ilyen kísérlet meghiúsulása attól, hogy éppen a célpontot, legyen az személy, vagy érték, milyen biztonsági fokú zárrendszer védi. A régi hengerzárbetétek, még új korukban sem voltak annyira védettek, mint ma egy korszerű alap hengerzárbetét. A világ fejlődik, a technológiák korszerűsödnek és a betörők, bűnözők alkalmazzák is azokat.

Mind a záraknak és a bennük található hengerzárbetéteknek van biztonsági fokuk, biztonsági indexük, természetesen az ajtóknak is amiben találhatóak.
Ne adjanak esélyt a bűnözőknek, mert vagyoni, sőt testi biztonság múlhat rajta, hogy milyen minőségű, biztonsági fokú zárai vannak.

Amin spórolhat az a minőség és a biztonság! Megéri ez önnek?

A betörő inkább a silány minőségű, gyenge védelemmel ellátott ingatlanokat célozzák, ők sem szeretnek dolgozni, a könnyebb prédára hajtanak.

Időben végezze el Zárjai korszerűsítését, biztonsági fokuk megfelelő szintre emelését, amennyiben nincs elegendő zárja plusz zár, Felsőzár, Másodzár telepítését.

Higgyen nekem nem éri meg a spórolás, ha az könnyen vészhelyzetet teremt!

Kérje biztonságtechnika véleményem és győződjön meg arról, hogy zárjai mekkora védelmet biztosítnak vagyonának és szerettei testi épségük megóvásában.

Amit ajánlok:

 • Biztonságosabb zár alkalmazása, nagyobb biztonsági fokozatú
 • Erősebb zár alkalmazása
 • Több zár alkalmazása
 • Korszerűbb zár alkalmazása

Zárcsere Bérlő váltásakor ...

A bérlő váltás az a mai világban elég kényes téma, hogy miért történi, azt éppen ön tudja, nem fizetés, hanyagság, amortizálás, nézet eltérés, mindben egy a közös éppen az ön ingatlanában van az illető.

Mikor az illető bérlő elhagyja az ingatlant érdemes azonnal hengerzárbetétet cserélni a későbbi bonyodalmak elkerülése végett, mert nem egyszer volt rá példa, hogy az volt bérlő bosszúból visszatért a lemásolt kulcsával és kipakolta az ingatlant, úgy, hogy a szomszédok még csak nem is tudták, hogy az már illegális művelet.

Kivédeni hogyan tudja az ilyen eseteket:

 • körbe szól a szomszédoknak, hogy az albérlő az adott naptól már nem jogszerűen tartózkodik az ingatlanba, annak környékén
 • lecseréli azonnal a hengerzárbetéteket az ajtókban, nyílászárókban, ha azok nem voltak másolásvédett hengerzárbetétek

Minden esetben, javasolom, hogy cserélje le az ingatlanba való bejutás megakadályozásában fontos szerepet játszó nyílászárók zárjaiban található hengerzárbetéteket.

Zárcsere Új lakás vásárlása esetén ...

Zárcserét egy új lakás vásárlásakor azonnal és gondolkodás nélkül kell végrehajtani. Nem bízhat meg az eladóban, a mai világban már divat, hogy kulcsokat osztogatnak az emberek, mert „sose Lehet tudni” De arra is volt példa, hogy a már eladott ingatlanba a volt tulajdonos hatolt be és vitt el onnan a vételi árban kialkudott egyéb tárgyakat, ajtót, ablakot, vagy éppen értékeket.

Nem, nem szabad azon agyalni, hogy mennyibe fog a zárcsere kerülni, mivel az biztosan jóval többe fog magának kerülni, ha a volt tulajdonos, vagy valaki akinek éppen van kulcsa a lakásához az hatol be és tulajdonítja el értékeit, de ha meglepi egy idegen annak se különösebben fog ürülni.

Ami biztos, ha ilyen módon hatol be valaki a házába, ingatlanába, az nem tartozik biztosítási károkozás alá!

Hívjon és megyek Zárcsere 0-24 Szeged Szolgálatom ajánlom figyelmébe, biztonságos, megbízható és lojális 100% Szegedi áfa körbe tartozó egyéni vállalkozó vagyok már több mint 10 éve.

Zárcsere felújítás után ...

Zárcsere 0-24 Szeged Szolgáltatás, felújítást követően kötelező megrendelni.

Miért?

 • mert kulcsot ad a kivitelezőnek, aki akár le is másoltathatja, hogy minden munkásának legyen kulcsa. Kérdés, hogy hány darab kulcs lesz az ön ingatlanához?
 • mert vannak sajnos sumák kivitelezők, vagy dolgozók, aki nem éppen a munkájuk precíz kivitelezésére, hanem inkább a környezetükre fordítanak több figyelmet, hogy mit lehetne éppen az adott ingatlanból eltulajdonítani. Lehet neki is kulcsa, vagy másol magának.

Nem hiszem, hogy ezek után még kérdés marad, hogy miért is kell zárat, hengerzárbetétet cserélni ilyen esetben!

Jó tanács!

Amennyiben önnél felújítás várható vegye igénybe hengerzárbetét bérlési lehetőségünket, amikor is az ön hengerzárbetétjét kiveszem a zárból és teszek be egy másik hengerzárbetétet, míg a felújítás tart, miután végeztek a kivitelezők egyszerűen szól, hogy vissza lehet állítani az eredeti állapotot és én azonnal indulok, visszahelyezem a hengerzárbetétet, a bérelt hengerzárbetétet átveszem, rendezi a számlát és biztos lehet abban, hogy a maga kulcsai nem jártak illetéktelenek kezében.

Ezen szolgáltatás, komolyabb hengerzárbetétek esetében rendkívülien kifizetődő megoldást biztosít ügyfeleimnek. Többen éltek már vele.

Zárcsere Betörés után, helyreállítást követően ...

Betörés után, nem szokott kérdés lenni a hengerzárbetét csere! Mivel az vagy tönkrement, vagy azon keresztül hatolt be a betörő. A betörő későbbi bejutását, meg kell akadályozni, a hengerzárbetét cserével, valamint ha lehetséges Felsőzár, Másodzár telepítésével.

Ha ajtaja is sérült a betöréskor, annyira, hogy azt a helyszínen azonnal nem tudom megjavítani, úgy, abban az esetben egy ideiglenes megoldással zárhatóvá teszem az ajtaját, amit hatályos időn belül egy un. lemezeléses technológiával megerősítek, ami általában sokkal erősebb lesz mint amilyen eredetileg volt. Egyedi lemezpajzsokat szoktam ilyen esetben tervezni, majd lézeres vágási technológiával egy szívós anyagból kivágatni. Az anyag vastagság, minimum 2mm, de általában 4 mm es vastagságot szoktak kérni.

Egy ily módon helyreállított ajtó, a zárrendszer körül szinte teljesen támadhatatlanná válik, a betörő még egyszer nem fog próbálkozni.

Zárcsere Szeged területén és a környező megyékben azonnali kiszállással Non Stop. Hétvégén és ünnepnapon is! A Zárcsere Szolgáltatásom cégeknek, társasházi képviseleteknek és lakossági ügyfeleknek ajánlom. Áfa körbe tartozó, számlaképes vállalkozó vagyok.

Zárcsere Kulcs Beletörés esetén ...

A kulcs beletörés több okból történhet, több féle módon törhet el egy kulcs. A kulcs eltörés általában a zárban történik meg. Egy beletört kulcsot pár esetben ki lehet szépen szedni a zárból, de előfordul, hogy egész benn a zárban törik el a kulcs, abban az esetben is kiszedhető, de ahoz hozzá kell férni a hengerzárbetéthez, avagy nyitot állapotban kell, hogy legyen az ajtó. A kulcsdarab kiszedéséért a hengerzárbetétet szét kell szedni, ami egy olcsóbb hengerzárbetétnél nem igen kifizetődő!

Általában, tapasztalat, hogy egy kulcs beletörésnél az ügyfelek többnyire kérik a hengerzárbetét cseréjét.

A legroszabb eset, amikor az ingatlanbe beakar jutni és eltrök a kulcs, ekkor még nem nyitotta ki, csak meglepődik, hogy roppant a kulcs, majd avval a lendülettel ki is húzza a zárból, ekkor elköveti a legnagyobb hibát! Mert ha a kulcs ott tört el, ahol nincs marás, akkor már nem lehet visszadugni a zárba evvel a zárbetét sorsa meg is pecsételődött. Van pár lehetséges módszer, de pld egy lapon fúrt kulcsos hengerzárbetétnél az ilyen esetb biztosan a hengerzárbetét végét jelenti.

Amennyiben hasonló jelenséget tapasztal, roppan, kattan, ne vegye ki a kulcsot a zárból, nyissa ki a zárat, hagyja a kulcsot a zárban és azonnal hívjon ki engem, Zárlakatos Szakembert. Majd helyben kiszedem a kulcsdarabot, de ha helyben nem megy, akkor műhelyben megoldom a feladatot, végső esetben Zárcserét fogok önnek felajánlani.

Zárcsere Kulcs Elvesztése esetén ...

A mai világban egy elvesztett kulcs okozhat a legnagyobb problémát, mivel ha a megtaláló, a lakásába az ön elvesztett kulcsával bejut, az nem minősül betörésnek. Biztosító nem fog fizetni!

A dolog súlyossága végett, ha elveszti a kulcsát, kulcscsomóját, azonnal Hívjon, mert Ön és értékei, csak azután lesznek újra biztonságban, ha kicsrélte a zárakat, vagy legalább egy darabot, ha több is van a bejárati ajtón! De, hangsúlyozom, amennyiben betörnek és a biztosító több egymástól különálló zárat ír el, mjad az egyiken ninc skülsérelmi nyom, amikor önhöz betörnek, akkor a biztosító nem fizet, mert nem felelt meg az ajtó a biztosítási előírásnak!

A biztosító dolga, hogy megköveteljen, majd ha valamely feltétel nincs telejesítve, akkor kibujjon a felelőség alól.

Az ön dolga, hogy maradéktalanúl telesítse a Biztosító által előírt követelményeket!

Zárcsere Beragasztózott Zár esetén ...

Nem a legjobb dolog, az ilyen jellegű csínytevés főleg, ha azt nézzük léteznek több 10 ezerforintos hengerzárbetétek is! Az ilyen jellegű károkozás, nagyon kellemetlen tud lenni. Abban az esetben, ha ön ilyenbe fut bele, akkor kérje azonnal a segítségem, mert a hengerzárbetétet, nem lehet kinyitni azon az oldalon, amelyik ragasztót kapott!

A beragasztózott zárat nem lehet kinyitni, nem is próbáljuk és a Zárcsere ilyen esetben kötelező!

Ha ingatlanba akar bejutni, vagy éppen elhagyni a legrosszabb, hogy nem hagyhatja ott a záratlan ingatlant, ezért biztosítom önnek és másokbak is az SOS Zárcsere 0-24 Gyors Szerviz Szolgálatot Szegeden. Hívjon, ha baj van azonnal indulok!

Zár típusok amiket cserlek:

 • Hi Sec Kínai Biztonsági Ajtó Felső Zárcsere ...
 • Hi Sec Kínai Biztonsági Ajtó Fő Zárcsere ...
 • Bútorszéf Zárcsere ...
 • Hengerzárbetét csere, teljes betét, fél betét ...
 • Bútor Zárcsere, öltözőszekrény stb ...
 • Rúd Zárcserek ...
 • Bevéső Zárcsere ...
 • Több ponton záródó Zárcsere, többpontos zárak, ajtó, ablak, teraszajtó, erkélyajtó
 • Műanyag Bejárati Ajtó Zárcsere
 • Műanyag Terasz Ajtó Zárcsere
 • Műanyag Erkély Ajtó Zárcsere
 • Műanyag Ablak Zárcsere
 • Fa Bejárati Ajtó Zárcsere
 • Fa Terasz Ajtó Zárcsere
 • Fa Erkély Ajtó Zárcsere
 • Fa Ablak Zárcsere
 • Keret Zárcsere, ablak, teraszajtó, erkélyajtó ...
 • Ajtó Zárcsere ...
 • Ablak Zárcsere ...
 • Rászegző Zárcsere ...
 • Heveder Zárcsere, teljes heveder, fél heveder ...
 • Elektromos Zárcsere ...
 • Retesz Zárcsere ...
 • Kapu Zárak ...
 • Lakat ...
 • Stb ...

Zárbetét Márkák:  hagyományos és lapon fúrt, kígyómart és egyéb speciális kulcsozatú hengerzárbetétek

 • GMB
 • Elzett
 • Roto
 • Abus
 • Anbo
 • Titan
 • DOM Diamant prémium zárbetét
 • KESO
 • Tokoz
 • Stb ...

A betétek 99% ban savazás, maghúzás, fúrás, manipulációs technika elleni, és törés védelemmel ellátott betétek.

Zártest Márkák: ajtó és ablak vasalatok, rászegző, bevéső, többpontos és portál rendszerű zárak

 • Shücho
 • Elzett
 • Roto
 • Gu
 • Maco
 • Kínai 24 mm íves frontú főzár
 • Kínai 24 mm szögletes frontu főzár
 • Kínai 30 mm főzár
 • Kínai 24 mm másodzár
 • Kínai 30 mm másodzár stb ...
 • Stb ...

Zárcsere 0-24 Szeged Szolgáltatás, felújítást követően kötelező megrendelni.

Miért?

 • mert kulcsot ad a kivitelezőnek, aki akár le is másoltathatja, hogy minden munkásának legyen kulcsa. Kérdés, hogy hány darab kulcs lesz az ön ingatlanához?
 • mert vannak sajnos sumák kivitelezők, vagy dolgozók, aki nem éppen a munkájuk precíz kivitelezésére, hanem inkább a környezetükre fordítanak több figyelmet, hogy mit lehetne éppen az adott ingatlanból eltulajdonítani. Lehet neki is kulcsa, vagy másol magának.

Nem hiszem, hogy ezek után még kérdés marad, hogy miért is kell zárat, hengerzárbetétet cserélni ilyen esetben!

Jó tanács!

Amennyiben önnél felújítás várható vegye igénybe hengerzárbetét bérlési lehetőségünket, amikor is az ön hengerzárbetétjét kiveszem a zárból és teszek be egy másik hengerzárbetétet, míg a felújítás tart, miután végeztek a kivitelezők egyszerűen szól, hogy vissza lehet állítani az eredeti állapotot és én azonnal indulok, visszahelyezem a hengerzárbetétet, a bérelt hengerzárbetétet átveszem, rendezi a számlát és biztos lehet abban, hogy a maga kulcsai nem jártak illetéktelenek kezében.

Ezen szolgáltatás, komolyabb hengerzárbetétek esetében rendkívülien kifizetődő megoldást biztosít ügyfeleimnek. Többen éltek már vele.

X

Zárcsere 0-24 Szeged

A Házirend tiltja a Másolást! Ne Lopj!

top

Üdvözlöm Krisztián vagyok az Ön Zárlakatosa

» Zárcsere 0-24 Szeged «
» Zárszerelés «

! Hívjon most, azonnal indulok !

» SOS +36/20-535-2030 SOS «
R Ö G Z Í T E T T    V O N A L
100% Szegedi Áfa körös, számlaképes vállalkozás.

Zárlakatos, Zárcsere, Zárjavítás, Zárszerelés, Zárbeállítás
Zárnyitás, Ajtónyitás, Autóajtónyitás, HiSec Kínai biztonsági ajtónyitás

Á.Sz.F. - Adatkezelési Tájékozató

Zárcsere 0-24 Szeged Police 002
SOS > +36/20-535-2030 < SOS
> Non Stop Zárcsere Szeged <